Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Over 35 års erfaring

Autoriseret kloakmester

Medlem af Byg Garanti

Medlem af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

TV-inspektion i Haderslev og omegn​

Er der opstået et problem med din kloak, eller er det ved at være tid til et eftersyn af dine rør? Så er en TV-inspektion den bedste måde at lokalisere problemet eller en kommende skade på. Lad os hjælpe dig med TV-inspektion i Sønderjylland, hvor vi ofte kører omkring Christiansfeld, Aabenraa, Haderslev og Kolding. 

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på TV-inspektion, når du kontakter os, men af gode grunde er det svært at give en pris på det efterfølgende kloakarbejde eller kloakrensning, hvis det viser sig, at der er fejl på røret eller tilstoppet kloak.

Fordele ved inspektion med kloak-TV

​Med kloak-TV kan vi undersøge, hvad der helt præcis er galt, eller hvor der på sigt kunne opstå et stort problem. Vi kan på denne måde, nå at forudse skader, til gavn for både hjemmet, naturen og din økonomi. 

Hos Næssets Kloak udfører vi hovedsageligt TV-inspektion i Haderslev, Kolding og Aabenraa, men kommer naturligvis ud til dig, for at udføre inspektion af din kloak i hele Sønderjylland. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl.

TV-inspektion med det bedste udstyr

​Når det kommer til TV-inspektion, er det vigtigt at anvende det bedste udstyr på markedet, så selv meget små skader kan lokaliseres, og så arbejdsprocessen bliver så effektiv som muligt. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører, så vi altid er i besiddelse af det bedste kloak-TV og værktøj.

Ring til os på telefon 74 58 45 34 eller skriv på torben@naessetskloak.dk for at høre mere om priser på TV-inspektion eller hvis du har spørgsmål.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

Firmanavn & CVR​

Næsset kloakservice v/T. Lund

CVR: ​74836410

Kontakt os