Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Over 35 års erfaring

Autoriseret kloakmester

Medlem af Byg Garanti

Medlem af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

Stoppet kloak kan afhjælpes med kloakrensning

Er kloakken stoppet i Haderslev, Kolding, Aabenraa, Christiansfeld - eller et andet sted i Sønderjylland - eksempelvis på grund af for små eller revnede rør, kan vi sørge for, den kommer til at fungere optimalt igen. Her kan TV-inspektion være en rigtig god ide, så vi kan lokalisere skaden og udbedre den. Ofte kan det være nødvendigt med en kloakrensning, hvilket vi vurderer, når vi kommer ud og ser på skaden.

Reparation og rensning af stoppet kloak

Har du en stoppet kloak, er det meget vigtigt, den bliver repareret, da det ellers kan resultere i fugtskader, lugt, rotter og oversvømmelse. Hos Næssets Kloakservice tilbyder vi autoriseret kloakservice og har mere end 30 års erfaring med blandt andet kloakrensning. Derfor har vi gennem årene set lidt af hvert og ved, hvad forskellige typer opgaver kræver, for at sikre det mest langtidsholdbare resultat ved rensning af kloak.

Vi klarer opgaver i forbindelse med stoppet kloak og kloakrensning i Haderslev og Vojens, samt fra Kolding til Aabenraa og resten af Sønderjylland. Vi kan desuden også tilbyde anlægsarbejde.

Lad os klare problemet med kloakrensning

Vi lægger stor vægt på kvalitet og god service. Både når det gælder håndtering af en stoppet kloak og alle de andre services, vi tilbyder. Har du spørgsmål generelt, står vi også altid gerne til rådighed.

Vi træffes på telefon 74 58 45 34 eller på e-mail torben@naessetskloak.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på spuling af kloak, hvis du ønsker en pris på din opgave. Kontakt os også gerne for at høre mere om vores priser på kloakrensning.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

Firmanavn & CVR​

Næsset kloakservice v/T. Lund

CVR: ​74836410

Kontakt os