Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Over 35 års erfaring

Autoriseret kloakmester

Medlem af Dansk Byggeri & Kloakmestrenes kvalitetskontrol

Entreprenør til belægningsarbejde og meget andet

Som entreprenør i Haderslev udfører vi mange forskellige opgaver for både private og erhverv. Vi kan stå til rådighed ved store såvel som små projekter inden for blandt andet:

Medlem af Dansk Byggeri og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

​Vi har mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester og entreprenør og kan dermed tilbyde professionel rådgivning, uanset opgavens type. Som entreprenør arbejder vi i både Haderslev, Vojens, Kolding og Aabenraa, samt nærområderne i Sønderjylland.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Derudover er vi certificeret rottespærremontør. Det betyder, at du har en garanti for det entreprenørarbejde vi udfører, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler.

Fokus på det individuelle behov som entreprenør i Haderslev

​Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som arbejder med fokus på den enkelte kundens behov. Som entreprenør i Haderslev, sørger vi for en grundig snak med dig om opgaven, før vi går i gang.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 74 58 45 34 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Du er også velkommen til at skrive til os på torben@naessetskloak.dk.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

Firmanavn & CVR​

Næsset kloakservice v/T. Lund

CVR: ​74836410

Kontakt os