Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Over 35 års erfaring

Autoriseret kloakmester

Medlem af Byg Garanti

Medlem af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

Entreprenør til anlægsarbejde og belægningsarbejde

​Som entreprenør i Haderslev udfører Næssets Kloakservice mange forskellige opgaver til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv i bl.a. Kolding, Christiansfeld, Aabenraa og omegn. Vores entreprenørfirma står til rådighed ved store såvel som små projekter – og både for private og erhvervskunder. Vi lægger grus, fliser og græs – både så- og rullegræs – og vi har stået for alt lige fra anlægning af fodboldbaner og voldgrave til belægningsarbejde i haver og parker.

Vi udfører bl.a. følgende typer entreprenørarbejde:

​Vi har fokus på beton- og belægningsarbejde

Vi har gennem de sidste mange år, arbejdet med beton og støbning, såsom fundamenter, gulve, kystsikringer, støttemure, trapper, kældre og etagebyggerier.

Med en varieret maskinpark, kan vi udføre belægningsarbejde på både små og store arealer. Vi laver flisebelægning i både natursten og betonsten og kan derfor udføre mange forskellige designs og stilarter. Vores anlægsarbejde tager altid udgangspunkt i kundens konkrete ønsker og behov, hvad enten vi udfører det for private kunder eller virksomheder.

Medlem af flere brancheforeninger for entreprenører og kloakmestre - din garanti

Vi har mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester og entreprenør og kan dermed tilbyde professionel rådgivning, uanset opgavens type.

Vores entreprenørfirma er medlem af Dansk Byggeri og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Det betyder, at du har en garanti for det entreprenør-, anlægs- og belægningsarbejde, vi udfører (hvis der, mod forventning, skulle være fejl og mangler). Derudover er vi også certificeret rottespærremontør.

Entreprenør med sans for de individuelle behov inden for anlægsarbejde

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som arbejder med fokus på dine individuelle behov. Vi sørger altid for en grundig snak med dig om dine ønsker til entreprenør- og anlægsarbejde, før vi går i gang. Dette gælder uanset om du skal have lavet flisebelægning på en lille solterrasse eller have belagt 200 meter indkørsel. Det er vigtigt for os, at vi er helt sikre på dine ønsker. 

På vores hjemmeadresse i Haderslev har vi egen brovægt til salg af sand, grus, stenmel og skærver. Materialerne kan afhentes på pladsen. Efter aftale kan de også leveres til enten Haderslev, Vojens, Aabenraa eller et andet sted i Sønderjylland. Se priser, åbningstider og meget mere her. Pladsen er også godkendt til modtagelse af byggeaffald (beton, tegl, asfalt og grenaffald).

Få et uforpligtende tilbud på anlægs- og belægningsarbejde

Er du interesseret i en konkret pris på entreprenør- og anlægsarbejde, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi kommer ligeledes gerne ud og besigtiger din opgave, før vi giver dig en pris, så der er styr på alle detaljer og ønsker først. Du kan henvende dig via kontaktformularen nederst på denne side. 

Kontakt vores entreprenør på telefon 74 58 45 34 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail torben@naessetskloak.dk.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

Firmanavn & CVR​

Næsset kloakservice v/T. Lund

CVR: ​74836410

Kontakt os