Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Over 35 års erfaring

Autoriseret kloakmester

Medlem af Dansk Byggeri & Kloakmestrenes kvalitetskontrol

Entreprenør til anlægsarbejde og belægninger

Som entreprenør i Haderslev udfører vi mange forskellige opgaver til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv i blandt andet Vojens, Aabenraa og omegn. Vores entreprenørfirma står til rådighed ved store såvel som små projekter inden for blandt andet følgende entreprenørarbejde:

Medlem af Dansk Byggeri og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester og entreprenør og kan dermed tilbyde professionel rådgivning, uanset opgavens type.

Vores entreprenørfirma er medlem af Dansk Byggeri og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Det betyder, at du har en garanti for det entreprenør- og anlægsarbejde, vi udfører, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler. Derudover er vi certificeret rottespærremontør.

Fokus på det individuelle behov inden for anlægsarbejde

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som arbejder med fokus på dine individuelle behov. Vi sørger altid for en grundig snak med dig om dine ønsker til anlægsarbejde, før vi går i gang.

Kontakt vores entreprenør og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i en konkret pris på entreprenør- og anlægsarbejde, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt vores entreprenør på telefon 74 58 45 34 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail torben@naessetskloak.dk.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

✰✰✰✰✰

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

Firmanavn & CVR​

Næsset kloakservice v/T. Lund

CVR: ​74836410

Kontakt os